De Verhalentuin

Een plek om te spelen in het groen en met je vingers in de grond te wroeten... Een plek om samen te luisteren naar verhalen voor jong en oud...

Elke maand schuiven de toverpoorten van de Verhalentuin open voor verhaal en spel. Je bent er telkens een halve dag welkom. 

De vertelling duurt een klein uurtje. Daarna mag je in de tuin blijven spelen of buurten tot etenstijd. En ja... vaak sluiten we ook nog wel af met een verhaal. Omdat dat zo leuk is!

Voor volwassenen en families met kinderen vanaf pakweg 6 jaar. Jongere kinderen zijn uiteraard ook welkom. Mocht concentratie niet lukken; de tuin is groot genoeg.

Vertelling op zaterdag en zondag om 10.30 en 14.30. De tuin opent een halfuur van tevoren. Adres: Rozenlaan 18, 2520 Ranst

Vrije bijdrage; richtprijs: 5 euro per persoon  

Voor sfeerbeelden en reacties op FB


Coronamaatregelen

In onze tuin is met gemak ruimte voor 70 man. Onder corona beperken we ons tot ongeveer 30 'bubbels' zodat we afstand kunnen houden. De overheid vraagt ook de contactgegevens van bezoekers. Daarom is het handig als u reserveert, of uw e-mailadres opgeeft bij een bezoekje.