in OpDracht

ZinDerDing voelt en proeft overal verhalen... Een geschiedkundig figuur of de rijke omgeving tot leven wekken? Iets uitleggen op relevante en sprankelende wijze?

Kom dan zeker even praten met ZinDerDing. Ontroerend, sappig of grappig... ZinDerDing stuurt het verhaal de juiste kant op. 

Hieronder vind je enkele projecten die zijn ontstaan in opdracht.

Voor de Mondiale Raad van Kontich leverde ZinDerDing het verhaal voor Faire Trees, de reuzin van eerlijke handel. Met enkele geestige trash-poppen genaamd: Nestor the Great Investor, Super Mark en Goedele De Koper legt het verhaal op eenvoudige wijze uit wat de valkuilen zijn van handel.

Radio Riksja neemt je mee... Langs het Zandhovense landschap, langs boer en kasteel en Radio Riksja vertelt. Je komt te weten waarom Zandhoven zetelt in het Land van Playsantiën, waar de koe haar lekerste coupekes presenteert en waarom die van Massenhoven niet met die van Viersel door één deur konden. Zorgverblijf Hooidonk trakteert haar gasten met...

Tijdens de Appelfeesten kan u een wandeling maken door de boomgaard terwijl u gesprekken opvangt van... jawel, appels. Hun onvervalst geroddel en hun terechte zorgen, alles willen deze sappige appels met u delen.