Downloads voor Promo

Hieronder kan u een geschikte foto uitzoeken voor uw evenement. Bio's vindt u eronder. Wil u promomateriaal voor een bepaalde voorstelling, kijkt u best even bij het materiaal over die voorstelling. 

Voor Workshops

Evi Rosiers combineert meer dan 10 jaar ervaring voor de klas als leerkracht Nederlands-Engels, met kennis en kunde in verschillende terreinen van de scheppende en dramatische kunst: literaire creatie, storytelling en comedy.

In 2021 werd ze geselecteerd voor Humo's Comedy Cup. Haar (ook zelfgeschreven) verhalen worden goed gesmaakt bij gerenommeerde vertelplekken zoals Alden Biesen. Met haar theatershow 'Upperdare Littéraire' is ze gaandeweg de theaters van Vlaanderen aan het veroveren.

Meer info: www.evirosiers.be 

Fantasierijk

Evi Rosiers is geboren in een holle boom in een donker woud. Ze groeide op met het gefluister van elfjes en het gefonkel van dauwdruppels. Uit haar hoofd groeide een gewei van bemoste takken, waarmee ze op een donkere nacht de volle maan uit de lucht schepte. Met ZinDerDing, haar verhalenbureau, maakt ze vertelvoorstellingen van zowel bestaande verhalen als eigen werk. 

Meer info: www.zinderding.be

Comedy

Evi snapt er niks van. Waarom is het huwelijk geen garantie op frequente seks? Waarom zijn vrouwen die graag veelvuldig de koffer induiken 'goedkoop' en niet 'onvolprezen'? In humor en erotische verhalen onderzoekt Evi Rosiers onze kijk op seksualiteit en prikkelt ze de erotische verbeelding. Eigenlijk is ze 'storyteller', maar omdat dat niet 'hot' is, is ze nu dus ook 'comedian'. Haar eerste stapjes in de comedy leverden haar al een plek op in de voorronde van Humo's Comedy Cup.

Meer info: www.evirosiers.be