Wie iS ZinDerDinG?

Wie is ZinDerDing?

ZinDerDing is het initiatief van één vrouw, gesterkt door de know-how en bijdrages van andere creatievelingen.

Mijn naam is Evi Rosiers.

Mijn verhaal

Als kind betoverd door het theater. De eerste stappen op de scène gezet bij het Mortsels Jeugdtoneel en Streven. Enkele jaren toneelspel gedaan aan het Rits, maar stiekem eigenlijk altijd schrijfster willen worden. Of zangeres? Dansen was er sowieso altijd bij. Jarenlang met volle overgave 'kids entertainer' geweest voor grote hotelketens in Spanje. Talen gestudeerd. Voor de klas beland en daar gepassioneerd geraakt door didactiek. Dan de Schrijversacademie aangevat en bezweken onder het gewicht van meer nog-te-schrijven boeken en verhalen. De droom om een poppenkast te maken van de oude tv-kast van ons moeke...

Mijn verhaal is er één van vele wegen en moeilijk kiezen. 

Sinds ik moeder ben van twee, een fantastische echtgenoot heb en een tuin waarin ik naar hartelust kan wieden, zaaien en maaien; voelt mijn leven heel zinvol, maar dan... was er nog zin. 

ZinDerDing

Met ZinDerDing heb ik een creatieve speeltuin waarin iedereen die zijn verbeelding wil vieren, welkom is. Want dat is uiteindelijk mijn doel: anderen doen zinderen door mooie verhalen, spel en verbeeldingskracht.