Fotogalerij

BIO voor Vertelling

Evi Rosiers is een gepassioneerd verhalenverteller met een eigen stem. Haar vertelstijl is warm en dynamisch, maar nooit vrijblijvend. Ze houdt van interactie met het publiek en flirt wel eens met comedy. Met haar verhalenbureau ZinDerDing maakt ze vertelvoorstellingen voor groot en klein van zowel bestaande verhalen als eigen werk. Haar eerste avondvullende voorstelling 'Upperdare Littéraire' is gaandeweg theaters van Vlaanderen aan het veroveren.

Evi werd laureaat 'Storytelling' aan de podiumacademie Lier en werd geselecteerd voor diverse comedy wedstrijden. Ze stond al op gerenommeerde vertelfestivals in Alden Biesen en Zwolle. 

Meer info: www.zinderding.be 

OF: 

Evi Rosiers houdt van stoere en grappige verhalen uit de hele wereld. Over Vikings of Sinbad de zeeman. Van hoe je trollen verjaagt of van de man die vier keer doodging. Ken je het geheim van de draken uit China? Wie weet waar de avond ons brengt!? Evi's hoofd zit vól verhalen en mocht het publiek beginnen popelen om mee te vertellen, dan kan het gebeuren dat we samen één groot verhaal fantaseren dat nog nooit eerder werd verteld. Verbeelding is een feest en we vieren elke dag! 

BIO voor Workshops

Evi Rosiers combineert meer dan 10 jaar ervaring voor de klas als leerkracht Nederlands-Engels, met kennis en kunde in verschillende terreinen van de scheppende en dramatische kunst: literaire creatie, storytelling en comedy.

In 2021 werd ze geselecteerd voor Humo's Comedy Cup. Haar (ook zelfgeschreven) verhalen worden goed gesmaakt bij gerenommeerde vertelplekken zoals Alden Biesen. Met haar theatershow 'Upperdare Littéraire' is ze gaandeweg de theaters van Vlaanderen aan het veroveren.

Meer info: www.zinderding.be 

BIO voor wie durft

Evi Rosiers is geboren in een holle boom in een donker woud. Ze groeide op met het gefluister van elfjes en het gefonkel van dauwdruppels. Uit haar hoofd groeide een gewei van bemoste takken, waarmee ze op een donkere nacht de volle maan uit de lucht schepte. Met ZinDerDing, haar verhalenbureau, maakt ze vertelvoorstellingen van zowel bestaande verhalen als eigen werk. 

Meer info: www.zinderding.be