Voorstellingen

Als verteller word ik vaak ingeschakeld voor thematische events of festiviteiten, maar ik heb ook voorstellingen die spelen in theaters, scholen en bibliotheken. 

Scroll naar beneden voor acts, privéfeestjes en optredens op evenementen.

Spikkel, Boekenrups

3-7 jaar

Maak kennis met de grootste boekenwurm (die eigenlijk een rups is). Spikkel verslindt boeken! Tijdens het snuffelen aan boeken, ontplooit zich Spikkels eigen verhaal. Hij is bang om een vlinder te worden. Kunnen de kinderen helpen?

Duur: 45 min. 

Meer weten? 

De Pot vol Goud

groot en klein vanaf 8 jaar

Waarom is het soms zo moeilijk om simpelweg gelukkig te zijn? Misschien zit het antwoord wel in de oude verhalen die mensen al eeuwen aan mekaar vertellen. 

Deze voorstelling speelt rond een kartonnen sprookjesstad met prachtige taferelen. 

Duur: 60 min. 

Geschikt voor: families, senioren, kinderen van de eerste graad middelbaar onderwijs

Meer weten?  

Upperdare Littéraire

18+

Waarom is het huwelijk geen garantie op frequente seks? Waarom zijn vrouwen die graag de koffer induiken 'goedkoop' en niet 'onvolprezen'? In humor en erotische verhalen onderzoekt Evi Rosiers onze kijk op seksualiteit en prikkelt ze de erotische verbeelding.

Duur: 80 min. 

Geschikt voor: 18+ 

Meer weten?

Valentine de Gilman

volwassenen vanaf 11 jaar

In een mooie wandeling rondom Hof Zevenbergen, het kasteel van Ranst, hoor het prachtige levensverhaal van Valentine de Gilman. Je leert het woelige tijdvak van de vorige eeuw beter begrijpen en je komt te weten hoe het kasteel van Ranst een huis werd voor iedereen op zoek naar zichzelf en bezinning. 

Duur: 60-80 min

Geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar en  volwassenen. 

Meer weten?  

Verhalenmachine

3-8 jaar

vertelvoorstelling vol interactie

Een verhaal over een kikker die achterstevoren springt of een kwakende zangeres? Vlij je neer voor de zotte, spannende en avontuurlijke verhalen van de Verhalenmachine.  Ze is geschikt voor 2-5 jarigen als voorstelling van 45 minuten maar als vertelanimatie / act op straatfeest of festival bekoort ze een veel breder publiek. 

Duur: 50 min. 

Meer weten?

Feesten, festivals, events...

privéfeestjes, recepties, bijeenkomsten, bibs 

Het is eens wat anders dan een koerier of stripper! Met een verteller op jouw feest of evenement kun je thema's op originele wijze in de verf zetten en geef je je gasten gespreksstof én entertainment. 

Meer weten?

Verhalenmachine

vertelanimatie vol interactie

Een verhaal over een kikker die achterstevoren springt of een kwakende zangeres? Vlij je neer voor de zotte, spannende en avontuurlijke verhalen van de Verhalenmachine. Deze act bestaat in grote mate uit impro en is daardoor bijzonder geschikt voor zowel jonge als rijpere kinderen. 

Meer weten?

Verteltent

verhalenhoek om te verpozen

Richt je festivalweide of event in met een knusse verhalenhoek waar jong en oud kan verpozen bij een goed verhaal en mooie muziek. Thema's en invulling samen te bespreken.  

Meer weten?