De verhalenmachine

2+ / 4+ / 6+ / 8+ / 10+ / 12+


Een verhaal over een kikker die achterstevoren springt of een kwakende zangeres? Vlij je neer voor de zotte, spannende en avontuurlijke verhalen van de Verhalenmachine. Deze machine werkt een beetje zoals een broodbakmachine of pepermolen. Je vult ze met enkele ideeën, stelt ze in naar wens en neemt plaats voor een verhaal... Is het dan niet een beetje zoals een televisie? Nee. Het maatwerk van deze machine is ongezien exclusief.

Deze act bestaat in hoge mate uit improvisatie op basis van de interactie. Dat maakt deze act geschikt voor zowel heel jonge (3+), middelbare kinderen (8+) als iets rijpere kinderen (12+). Ze is tevens inzetbaar als opluistering van een straatfeest of festival.

De Verhalenmachine speelde al in bibliotheken van Knokke tot Linkeroever, tijdens speelstraten in Antwerpen via 'Buurt Mee', tijdens Zotte Zondag in Deurne en festivalletjes zoals Camping Cultuur in Koksijde. Ze is inzetbaar als laagdrempelige voorstelling, maar is in wezen bedoeld als act/performance of animatie. 

Benodigd:

- geaard stroompunt

- speelvlak van min. 3x3