Upperdare Littéraire

erotische verhalen boordevol humor

"Rosiers weet met een meesterlijke nonchalance en aandoenlijke zelfspot een voorstelling neer te zetten die tegelijk opwindend, vertederend en hilarisch is" ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Quinten Friederichs, komiek


Voor mij is erotiek méér dan een vleugje parfum dat u op een dag de neus binnenwaait. Het is een soort levenskracht, een mysterieuze gelijkmaker, een bevrijder... In mijn verhalen wil ik verkennen hoe dit werkt, want eerlijk? Er moet toch meer zijn dan porno en uitgebluste sekslevens?

Mijn eerste erotische verhaal was een experiment voor een weekendje onder vriendinnen. Bleek dat de mannen thuis het verhaal ook wel konden smaken. Vertel je ze ook zelf? Er volgden er meer... Elk verhaal werd een soort onderzoek: hoe opwindend is de zoom van een badpak? Kan een frigide keizerin seksueel gered worden? Wat beweegt een leerkracht om te zwichten voor de avances van een leerling? Erotiek is meer dan verhitting van de gevoelige lichaamsdelen; het is een spel tussen de mythische minnaars Psyche en Eros.

Reacties

"Uwen verhalenavond toen heeft een paar bevriende koppels goed gedaan. Allez, ik heb het maar van horen zeggen hé... Dat die toch efkes... terug goed vertrokken waren." - Stefan O.

"Evi vertelde stoute verhalen op mijn vrijgezellenfeest. Superspannend, hilarisch, onverwacht... Absolute aanrader!" - Evelyn Bevers

Gij moet genen Decamerone doen. Gij moet uw eigen verhalen doen." - Katrin Reusens 

Waarom is het huwelijk geen garantie op frequente seks? Waarom zijn vrouwen die graag de koffer induiken 'goedkoop' en niet 'onvolprezen'? In humor en erotische verhalen onderzoekt Evi Rosiers onze kijk op seksualiteit en prikkelt ze de erotische verbeelding. 

Praktisch

Doelgroep: 18+

Duur van de voorstelling: 80 minuten zonder pauze

Referenties

Upperdare Littéraire speelde o.a. in:

  • De Zeepziederij, Bree - februari 2024
  • 't Schaliken, Herentals - november 2023
  • CC De Woeker, Oudenaarde - september 2023
  • De Theatergarage, Borgerhout - februari 2023
  • GC Het Gasthuis, Wijnegem - november 2022
  • Theater Tinnenpot, Gent - 2022-3
  • Cinema Rix - 2021
  • Kaleidoscoop, Mortsel - 2021

Boeking en prijzen

voor BELGIË: artiestenbureau Koortzz - martine@koortzz.be of +32 495 50 29 48

voor NEDERLAND: Het Verteltheater - info@verteltheater.nl of +31 30-272 30 22

Upperdare Littéraire is ook boekbaar als huiskamervertelling voor een select gezelschap. Voor dit soort aanvragen, neem persoonlijk contact op.  

Ook dit nog

Wanneer de sfeer goed zit, wanneer ik er zin in hebt, wanneer ik iemand vind met warme, open oren durf ik een verhaal improviseren, exclusief voor deze persoon. Jij geeft me een persoon/personen, locatie en voorwerp; ik geef je een verhaal met een happy ending, natuurlijk. 

Hoe dat eraan toe gaat? 

Downloads